Nieuws

03 april 2020
Grenzen netbeheerders gas, elektriciteit en drinkwater bijgewerkt
De kaartlaag met grenzen van Netbeheerders is bijgewerkt per april 2020. De dataset is onderverdeeld in verschillende kaartlagen; grenzen van netbeheerders gas en grenzen van netbeheerders elektriciteit. Ook de dataset met de verzorgingsgebieden van drinkwaterbedrijven is bijgewerkt.
01 april 2020
Kaartlaag Zelfredzaamheid
Met deze kaartlaag zie je in één oogopslag waar zich verminderd zelfredzame personen bevinden en kunt daar rekening mee houden wanneer je nieuw beleid maakt of daarover adviseert. Het filmpje geeft je uitleg over de kaartlaag.
30 maart 2020
Bijgewerkte versie WAS sirenes beschikbaar
De bijgewerkte versie (maart 2020) van de WAS sirenes is beschikbaar via Geo4OOV. De locaties van de WAS sirenes hebben een label van het sirenepostnummer van de WAS sirene.
23 maart 2020
Dataset Handelsregister bijgewerkt en beschikbaar via Geo4OOV
De kaartlagen van het Handelsregister zijn bijgewerkt en beschikbaar (maart 2020) via Geo4OOV. De kaart bevat gegevens uit het Handelsregister, met daarin alle bedrijven in Nederland die ingeschreven zijn bij de KVK, gecategoriseerd op sector.
20 maart 2020
Dataset Landelijk Register Kinderopvang (LRK) is bijgewerkt
De bijgewerkte versie (maart 2020) van de dataset van het Landelijk Register Kinderopvang (LRK) is beschikbaar. De LRK dataset bevat locaties van kinderdagverblijven, gastouders en buitenschoolse opvang.

Pagina's