Nieuws september 2017

18 september 2017
Dataset Landelijk Register Kinderopvang en Peuterspeelzalen (LRKP) is bijgewerkt
De bijgewerkte versie (september 2017) van de dataset van het Landelijk Register Kinderopvang en Peuterspeelzalen (LRKP) is beschikbaar. De LRKP dataset bevat locaties van Kinderdagverblijven, Peuterspeelzalen, Gastouders en Buitenschoolse opvang.
18 september 2017
Dataset Vaste Markeringen bijgewerkt
De dataset Vaste Markeringen van Rijkswaterstaat is bijgewerkt. De datasets bevat locaties (punten) van vaste markeringen langs vaarwater.
18 september 2017
Datasets Drijvende Markeringen is bijgewerkt
De bijgewerkte dataset Markeringen Drijvend is beschikbaar. De dataset bevat locaties (punten) van alle drijvende markeringen langs vaarwegen.  
15 september 2017
Datasets Geo4OOV beschikbaar als WFS service
Tot op heden waren de kaartlagen van Geo4OOV alleen nog maar beschikbaar als WMS datasets. Behoefte vanuit de Veiligheidsregio's en ontwikkelingen op het gebied van het WFS protocol hebben ertoe geleid dat we onze kaartlagen nu in WFS (versie 1.1 én versie 2.0)  gaan serveren.
15 september 2017
Bijgewerkte versie Kernregistratie Objecten (KRO) beschikbaar
De bijgewerkte versie (augustus 2017) van de Kernregistratie Objecten (KRO) is beschikbaar via Geo4OOV. De kaartlagen bevatten een verzameling van objecten uit diverse landelijke registraties in één kaartbeeld.