Nieuws maart 2020

30 maart 2020
Bijgewerkte versie WAS sirenes beschikbaar
De bijgewerkte versie (maart 2020) van de WAS sirenes is beschikbaar via Geo4OOV. De locaties van de WAS sirenes hebben een label van het sirenepostnummer van de WAS sirene.
23 maart 2020
Dataset Handelsregister bijgewerkt en beschikbaar via Geo4OOV
De kaartlagen van het Handelsregister zijn bijgewerkt en beschikbaar (maart 2020) via Geo4OOV. De kaart bevat gegevens uit het Handelsregister, met daarin alle bedrijven in Nederland die ingeschreven zijn bij de KVK, gecategoriseerd op sector.
20 maart 2020
Dataset Landelijk Register Kinderopvang (LRK) is bijgewerkt
De bijgewerkte versie (maart 2020) van de dataset van het Landelijk Register Kinderopvang (LRK) is beschikbaar. De LRK dataset bevat locaties van kinderdagverblijven, gastouders en buitenschoolse opvang.
13 maart 2020
Kaartlaag verspreiding Covid-19 virus beschikbaar
Tijdens deze periode van crisis waarin het Coronavirus zich ook over Nederland verspreidt, publiceert het RIVM dagelijks een kaartlaag met daarop de verspreiding van het Covid-19 virus per gemeente in Nederland. Deze kaartlaag is nu ook beschikbaar via Geo4OOV en wordt dagelijks bijgewerkt.
13 maart 2020
Kaartlaag Zelfredzaamheid bijgewerkt en beschikbaar
De kaartlaag Zelfredzaamheid is bijgewerkt en beschikbaar via Geo4OO als WMS. Voor Veiligheidsregio's is de kaartlaag ook als WFS beschikbaar.

Pagina's