Nieuws februari 2018

23 februari 2018
Dataset Landelijk Register Kinderopvang (LRK) is bijgewerkt
De bijgewerkte versie (februari 2018) van de dataset van het Landelijk Register Kinderopvang  (LRK) is beschikbaar. Met ingang van 1 januari 2018 zijn de peuterspeelzalen in het register opgenomen als kinderdagverblijf en heet het register niet langer LRKP, maar LRK.
23 februari 2018
Woonplaatsgrenzen uit de BAG zijn bijgewerkt
De dataset Woonplaatsgrenzen is bijgewerkt en beschikbaar via Geo4OOV. De kaartlaag geeft de grenzen weer van woonplaatsen, met de daarbij behorende attributen zoals de naam van de plaats en de gemeente waarin de woonplaats ligt.
23 februari 2018
Dataset BAG huisnummers bijgewerkt
De dataset met huisnummers van de Basisregistratie Adressen en Gebouwen is bijgewerkt en beschikbaar via Geo4OOV. De dataset bevat de locaties van adressen uit de BAG en de daarbij behorende attributen.
12 februari 2018
OOV Points of Interest (POI's) dataset bijgewerkt
De bijgewerkte versie (februari 2018) van de landelijke dataset voor OOV POI’s is beschikbaar. De dataset bevat locaties en gegevens van onder meer brandweerkazernes, gemeentehuizen, politiebureaus, ziekenhuizen en KNRM boothuizen.
08 februari 2018
Actuele Geo4OOV Geo-catalogus nu online beschikbaar
De Geo-catalogus van Geo4OOV, die voorheen via de website als PDF beschikbaar was, wordt nu als actuele catalogus beschikbaar gesteld via www.geo4oov.nl. De catalogus haalt de gegevens van kaartdiensten actueel van onze geoserver.

Pagina's