Nieuws februari 2019

25 februari 2019
Datasets spoorinformatie ProRail bijgewerkt en beschikbaar
De datasets met spoorinformatie van ProRail zijn bijgewerkt naar de laatste versie (februari 2019) en beschikbaar via Geo4OOV. De datasets bevatten naast de spoorgeometrie ook objecten gebouwen, risicotrajecten en toegangsmogelijkheden- en beperkingen op en rond het spoor.
19 februari 2019
QGIS 3 en WFS services
Recent zijn er enkele meldingen van gebruikers geweest waaruit bleek dat verschillende versies van QGIS 3 niet goed omgaan met beveiligde webservices zoals WFS services van Geo4OOV. De kaartlagen kunnen niet goed worden binnengehaald en / of geven foutmeldingen.
19 februari 2019
OOV Points of Interest (POI's) dataset bijgewerkt
De bijgewerkte versie (februari 2019) van de landelijke dataset voor OOV POI’s is beschikbaar. De dataset bevat locaties die van belang zijn voor Openbare Orde en Veiligheid; zoals brandweerkazernes, gemeentehuizen, ziekenhuizen en KNRM boothuizen.
05 februari 2019
Dataset hectometerpaaltjes is bijgewerkt
De dataset met Hectometerpaaltjes (januari 2019) van Rijkswaterstaat langs de rijks- en hoofdwegen is bijgewerkt. De hectometerpaaltjes geven achter de hectometerwaarde aan of de paal zich aan de rechter- of linkerkant van de weg bevindt.
04 februari 2019
Bijgewerkte versie WAS sirenes beschikbaar
De bijgewerkte versie (januari 2019) van de WAS sirenes is beschikbaar via Geo4OOV. De locaties van de WAS sirenes hebben een label van het sirenepostnummer van de WAS sirene.

Pagina's