Kaartlagen aanlandingsplaatsen, evenemententerreinen en uiterwaarden in Geo4OOV

De kaartlagen hydrografie: aanlandingsplaatsen, objecten: uiterwaarden en objecten: evenemententerreinen zijn beschikbaar in Geo4OOV. 

Aanlandingsplaatsen zijn van belang bij de incidentbestrijding op het water. Een aanlandingsplaats is een vooraf benoemde locatie waar landpartijen en waterpartijen elkaar treffen. Op een aanlandingsplaats kunnen bijvoorbeeld slachtoffers aan wal gebracht worden. Bronhouder van deze kaartlaag is de SAMIJ – Incidentbestrijding op het water (samij-regeling.nl)

Evenemententerreinen: deze kaartlaag is in 2019 eenmalig samengesteld in opdracht van het LOCC (Landelijk Operationeel Coördinatie Centrum) ten behoeve van het Operationeel Dashboard (als voorloper van het project Operationele Risicometer)

Uiterwaarden: een eenmalige inventarisatie uit de ISOR database van het IPO en stamt uit 2015. De uiterwaarden zullen niet in het REV komen. De data is open data. De uiterwaarden worden gebruikt voor het project operationele risicometer, evt aangevuld met aanwezige bebouwing

Voor vragen over genoemde kaartlagen: geodata@nipv.nl